Göteborg design privat spa stockholm

göteborg design privat spa stockholm

Välkommen att koppla av i vår spa och relaxavdelning på vårt spahotell i Göteborg. Vår spaavdelning på hotellet är perfekt för den privata. När du lägger lite tid på dig själv får du ut mer av livet! Till exempel så förebygger och minskar massage problem med nacke, axlar och rygg – samt motverkar. Relaxavdelning i privat spa med bubbelbad i en timme (måndag-fredag); Varje Östermalm, Kungsholmen & Södermalm i Stockholm eller i centrala Malmö  Saknas: design.

Videos

Upper House, Göteborg, Sweden HD review göteborg design privat spa stockholm Yasuragi är ett spa -hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma bad, behandlingar och aktiviteter är därför ej tillgängliga för privatgäster. Välkommen att koppla av i vår spa och relaxavdelning på vårt spahotell i Göteborg. Vår spaavdelning på hotellet är perfekt för den privata. När du lägger lite tid på dig själv får du ut mer av livet! Till exempel så förebygger och minskar massage problem med nacke, axlar och rygg – samt motverkar.

Göteborg design privat spa stockholm - stockholms

Det finns idag gott om hotell i städerna som har egen relax med jacuzzi. Boka upplevelsen Hyr en Relaxavdelning kr för 2 personer. Pontus Lomar Projekt team: Hör av er till oss för skräddarsydd och prisvärd offert på 90 00 eller info boxexperience.

0 Replies to “Göteborg design privat spa stockholm”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *